Общинска преброителна комисия – Самуил започна набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 г. преброяване на населението и жилищния фонд.

   От 15 септември започва набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 г. Преброяване на населението и жилищния фонд.

   В срок до 30 октомври кандидатите трябва да подадат Заявление по образец в стая № 103 (ГРАО) в административната сграда на Община Самуил, с адрес: с. Самуил, ул. „Хаджи Димитър” №2.

   При предстоящото преброяване в община Самуил ще бъдат ангажирани над 27 преброители и около 6 контрольори, които ще преминат специални обучения и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.

   Задължителни изисквания за кандидатите за преброители и контрольори са те да са навършили 18 години, да имат поне средно образование, да не са осъждани или за тях да не текат съдебни действия. Не се допуска кандидатите да са данъчни и финансови инспектори, полицаи, съдебни изпълнители, военнослужещи.

   Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8:00 сутрин до 20:00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават домакинствата от техния преброителен участък. Преброителите ще се легитимират със служебна карта, издадена от НСИ.

   Преброителните участъци в община Самуил са 30. Всеки преброителен участък включва около 200-250 души и около 100 жилища. Един преброител ще може да работи по повече от 1 преброителен участък. Заплащането на преброителите ще бъде индивидуално и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради.

   Един контрольор ще координира работата и ще отговаря за няколко преброители. На контрольорите ще се заплаща на брой преброителни участъци.

   Повече информация за подготовката и провеждането на Преброяване 2021 можете да намерите на: www.census2021.bg

   Образци на необходимите документи са публикувани на сайта на Община Самуил в рубрика „Преброяване 2021“ и ще могат да се получат и в ГРАО на Община Самуил.

Връзка с нас

Адрес

с. Самуил 7454, ул. "Хаджи Димитър" №2, обл. Разград

Обадете се
08477/ 20-20
Email

info@samuil.bg 

Факс

+359 84 266 030

Местни данъци и такси - Плати онлайн

e paybaner

easypay

Търсене

Този сайт използва бисквитки (cookies). Разглеждайки го Вие се съгласявате с тяхната употреба.